Fostul viceprimar din Milcov, membru al PNL, a fost reținut și este cercetat pentru contrabandă cu țigări

Fostul viceprimar din comuna Milcov, Jan Militaru, membru al Partidului Național Liberal (PNL), săltat de mascați, joi, și dus la audieri după ce a fost prins cu țigări de contrabandă, a fost reținut pentru 24 de ore. Aceeași măsură a fost luată în cazul a altor două persoane audiate.

Jan Militaru a fost săltat, joi, împreună cu alte trei persoane în urma unor percheziții pe care polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Olt și de la Investigarea Criminalității Economice le-au efectuat în Slatina și Milcov.

Oamenii au descoperit mai multe dube încărcate cu sute de mii de țigări netimbrate care ar aparține fostului viceprimar din Milcov și unei rude a acestuia.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 685.000 de țigarete, în vederea continuării cercetărilor. Patru persoane au fost aduse la sediul IPJ Olt în vederea audierii și pentru dispunerea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Printr-o experiență similară a trecut și soția fostului viceprimar, Rodica Militaru, care în 2011 a fost trimisă în judecată, împreună cu un funcționar vamal, pentru contrabandă cu țigări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here