Acțiuni ale polițiștilor în Caracal cu participarea luptătorilor SAS. Ce au căutat oamenii legii

Sursa foto: digi24.ro

Polițiștii din Caracal, împreună cu cei de investigații criminale și cu cei de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Olt, au luat la verificat, weekend-ul trecut, mai multe firme de pe raza municipiului, acționând și în domeniul rutier, constatând mai multe infracțiuni și aplicând mai multe amenzi.

Oameni legii au acționat în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.

„Scopul acțiunii a fost acela de a preveni și combate faptele cu violență, comerțul ilicit și abaterile la regimul rutier”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma controalelor efectuate la 12 societăți comerciale, precum și în trafic, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, dintre care trei pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, șase pentru nerespectarea legislației rutiere, una pentru încălcarea prevederilor privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și una pentru nerespectarea obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune pentru abateri de la prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și a bunurilor.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 7450 de lei, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Polițiștii rutieri au oprit și controlat în trafic 55 de autovehicule, fiind constatate două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, a fost reținut un permis de conducere.

La verificări au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here