Autorul CRIMEI din Gara Slatina, Ion Șerban, a luat ani grei de pușcărie/ FOTO

Autorul crimei săvârșite, în octombrie anul trecut, în Gara Slatina a fost condamnat, recent, de Tribunalul Olt, la ani grei de pușcărie pentru omor și pentru tentativă de omor.

Ion Șerban, din localitatea Urzica, a primit 10 ani pentru omor și încă cinci ani pentru tentativă, urmând ca, după contopirea pedepselor, să execute pedeapsa cea mai mare, la care s-a adăugat o treime din cea de-a doua pedeapsă.

Decizia nu este definitivă, inculpatul formulând deja apel împotriva sentinței, ca și procurorii, de altfel.

Un bărbat de 44 de ani, din Slatina, Ion Pietroșel, a murit la spital, în octombrie 2018, după ce a fost înjunghiat într-o încăierare petrecută, noaptea, în gara orașului, iar un altul a fost internat cu răni provocate tot de cuțit, suferite după ce a intervenit în scandal. Autorul s-a făcut nevăzut după crimă, el fiind identificat și dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră. După 20 de ore, autorul faptelor, s-a predat polițiștilor TF din Craiova.

„În noaptea de 12/13 octombrie am fost sesizați, prin SNUAU 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercație spontană, între trei bărbați, doi dintre aceștia fiind loviți cu un corp înțepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a deplasat la fața locului”, se arăta, după crimă, într-un comunicat de presă al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here