Comisia IT&C se reunește, luna aceasta, la Slatina. CAO va prezenta noul sistem de plată online a facturilor

Asociația Română a Apei (ARA) organizează, în perioada 24-27 iunie 2019, la Slatina, reuniunea Comisiei IT&C, anunță Compania de Apă Olt (CAO) SA.

Zeci de IT-iști din cadrul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare din toată țara, dar și reprezentanții unor companii din domeniu, vor discuta despre rețelele și sistemele informatice pe care le-au implementat, cum se pot dezvolta și securiza acestea și despre noutățile legislative din domeniu.

„Departamentul IT din cadrul Companiei de Apă Olt va prezenta infrastructura IT&C a operatorului și noul sistem de plată online a facturilor, implementat cu succes, CAOmobile”, a declarat directorul general al CAO, Cătălin Ușurelu.

Înființată la 15 iunie 1995, Asociația Română a Apei este o organizație profesională, din care fac parte operatori de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare și firme de profil.

ARA inițiază, elaborează strategii și programe de investiții și susține interesele membrilor săi în relația cu autoritățile publice și sindicate.

Toate activitățile ARA sunt coordonate de opt comisii de specialitate care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva problemele apărute și pentru a promova și pune în aplicare noi programe și idei de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here