Dan Ciocan își informează alegătorii: Ce proiecte s-au aflat, ieri, în dezbaterea Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a avut, ieri, în dezbatere mai multe proiecte de acte normative importante în domeniul agricol, a anunțat secretarul acestei structuri, deputatul de Olt Dan Ciocan.

Printre inițiativele legislative de pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de lege privind întreținerea animalelor de serviciu sau destinate serviciului scoase din funcțiune sau declasate care aparțin instituțiilor și structurilor publice din România.

O altă propunere legislativă se referă la completarea Legii nr.7 din 13 martie 1996 privind cadastrul și publicitatea imobiliară, a scris, pe pagina sa de socializare, parlamentarul de Olt.

O a treia propunere legislativă luată în discuție la Comisia pentru agricultură se referă la abrogarea alin.(5) al art.5 din OUG nr.96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative, mai informează Dan Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here