Un membru al PNL a demisionat din Consiliul Județean Olt/ FOTO

Un consilier județean ales pe listele PNL Olt a renunțat la calitatea sa prin demisie. Legislativul județului a luat act, în ședința ordinară de joi, de încetarea mandatului și a aprobat vacantarea locului.

Potrivit proiectului de hotărâre prin care locul de ales a fost declarat vacant, Tomel Băețică a demisionat în data de 31 mai.

„Se ia act de încetarea de drept a mandatului de consilier județean înainte de expirarea duratei normale a acestuia, prin demisie, al domnului Băețică Tomel, membru al Partidului Național Liberal, începând cu data de 31.05.2019. Se declară vacant locul consilierului județean în cauză”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat 

Tomel Băețică se numără printre liberalii muștruluiți de liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, pentru neimplicare în campania electorală a alegerilor europarlamentare. De altfel, pentru neimplicare electorală și, în alte cazuri, pentru trădare politică, mai mulți primari, viceprimari și consilieri locali au fost excluși din partid, la solicitarea lui Voiculescu. Exclus a fost și primarul din Izbiceni, Marian Gulie, cel din echipa căruia făcea parte și Tomel Băețică.

Locul rămas vacant va fi ocupat de Cătălin Giurea, a declarat liderul PNL Olt. Giurea este de profesie profesor și este din Potcoava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here