Eleva Delia Dumitrescu din Slatina, AUR la Olimpiada Internațională de Geografie

Elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, Delia Dumitrescu a reușit să obțină medalia de AUR la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud –Est – Serbia – Belgrad, scrie Realitatea Oltului.

Slatina a fost și anul acesta reprezentată în lotul național al României de geografie. Calificată a fost eleva care anul trecut a adus în țară medalia de bronz la Balcaniadă. Delia Dumitrescu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, îndrumată de prof. Angela Liță, a participat alături de alți 7 colegi din țară la a V-a ediţie a Olimpiadei Internaționale de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud – Est, desfășurată în perioada 23 -29 iunie, la Belgrad, în Serbia. Slătineanca se va întoarce acasă cu AUR obținut la categoria junior.

„Eforturile deosebite de autodepăşire şi pasiunea au fost răsplătite pentru Delia Ioana Dumitrescu ,clasa a XI-a C la C.N.I.Minulescu, care a obţinut medalia de aur la Olimpiada Europeană de Geografie a statelor din Europa centrală ,de sud si de sud-est.Felicitări şi o vacanţă de neuitat! Felicitări echipei României care a fost din nou la inălţime“, a scris prof. Angela Liţă, citată de Realitatea Oltului.

Lotul României a câștigat 6 medalii de aur și două de argint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here