Planul din spatele crimei căreia i-a căzut victimă tânăra din Olt. Ce voia să-i fure, de fapt, criminalul

Sursa foto: observator.tv

Doi indivizi au fost reţinuţi în cazul tinerei de 30 de ani, originară din județul Olt, ucisă într-un cartier rezidențial din apropierea Bucureștiului. Suspectul principal și-a recunoscut fapta, potrivit stirileprotv.ro.

A vrut să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. I-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei. Celălalt reținut, acuzat de complicitate, este tânărul care îi plimba victimei câinele și primul care a anunțat moartea ei.

„Principalul suspect are 26 de ani şi a fost capturat la Mamaia. În fața anchetatorilor, a mărturisit că ar fi ucis-o pe Manuela ca să-i fure maşina. Însă autoturismul avea o funcţie de recunostere facială şi nu a putut fi mişcat de pe loc. Iar camerele de supraveghere montate în zonă le-au dezvăluit poliţiştilor tentativa eşuată de furt.

Tânăra a fost descoperită fără viaţă de un alt tânăr, de 23 de ani, care-i făcea, contra cost, diverse comisioane şi îi plimba câinele. Chiar el a anunţat poliţia, dar anchetatorii au bănuiala că totul a fost o stratagemă pentru a-l exclude de pe lista suspecţilor. Cei doi indivizi sunt prieteni.

Deşi a negat cu înverşunare acest lucru, poliţiştii îl acuză şi pe cel care plimba câinele victimei de complicitate. Oamenii legii spun că el este cel care i-a oferit prietenului său informaţii preţioase ca şi ducă planul la bun sfârşit”, scriu jurnaliștii de la ProTV.

Victima este fiica mai mare a unui potent fermier din localitatea Mihăești, județul Olt, Gelu Mustățea. Corpul neînsuflețit al fetei a fost adus în localitatea natală, înmormântarea urmând să aibă loc astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here