Primarul din Sinaia, dezvăluiri despre procurorul ”Portocală”: Mi-a propus să avem relații intime în trei, în sediul DNA

Sursa foto: b1.ro

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că fostul procuror de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu, cunoscut drept ”Portocală”, i-a propus să aibă relații intime, în trei, cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, chiar în sediul DNA. 

”M-a întrebat dacă aș vrea să facem ceva cu ea, în sediul DNA. Nu mi-a venit să cred. Nu o cunoșteam pe doamna respectivă. Apoi, mi-a zis că a fost o glumă”, a declarat Vlad Oprea, la Antena 3, potrivit Știripesurse.ro.

Aflat la al patrulea mandat de primar, Vlad Oprea a fost achitat în primă instanță de Curtea de Apel Ploiești, într-un dosar de luare de mită. O soluție de achitare a fost dată și în cazul secretarului orașului Sinaia, Beatrice Rădulescu, în timp ce judecătoarea Ruxandra Popescu a primit o condamnare la patru ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

Vlad Oprea a fost reales în funcția de primar la puțină vreme după ce a fost trimis în judecată în acest dosar. Ulterior, pentru aproape un an, el nu și-a putut exercita funcția pentru că a fost plsat sub control judiciar.

Fostul procuror de la DNA Prahova, Mircea Negulescu, a fost exclus definitiv din magistratură în urma unei decizii a magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Mircea Negulescu, alături de fostul șef DNA Prahova, Lucian Onea, este cercetat penal într-un dosar aflat pe rolul secției speciale de anchetare a magistraților sub acuzația de represiune nedreaptă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here