Simona Halep o învinge pe Aliaksandra Sasnovich, la Wimbledon 2019, scor 6-4, 7-5. Buzărnescu, viitoare adversară

Sursa foto: digi24.ro

Simona Halep a învins-o, luni, pe Aliaksandra Sasnovich în primul tur al turneului de la Wimbledon. Românca e cap de serie 7 s-a impus în faţa bielorusei în două seturi, scor 6-4, 7-5. În turul al doilea, Simona Halep va juca împotriva Mihaelei Buzărnescu, după ce aceasta a învins-o pe americanca Jessica Pegula, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și bielorusa Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA)h: În primul set, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6 – 4, la diferenţă de un break. Spre finalul primului set, Simona Halep s-a accidentat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Al doilea set a fost mult mai dificil pentru jucătoarea din România. Simona Halep a revenit spectaculos după ce a fost condusă de Sasnovich cu 2-5, impunându-se la final cu scorul de 7-5.

În turul al doilea la Wimbledon 2019, Simona Halep va evolua contra Mihaelei Buzărnescu.

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) pornește competiția de pe iarba londoneză dintr-o postură în care nu a mai fost de mult timp. Ultimele turnee de Mare Șlem au avut-o pe româncă pe lista favoritelor încă din start. De data asta, Halep e cotată abia cu șansa a șaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here