Postul de manager al Spitalului Slatina, scos la concurs. Ce se întâmplă cu actualul șef al instituției, Cătălin Rotea

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Slatina a scos la concurs postul de manager al instituției. Actualul manager, Cătălin Rotea, a hotărât să se înscrie la concurs, spunând că dorește să continue proiectele începute sub mandatul său.

Concursul va avea loc în perioada 5 – 19 august. Termenul limită pentru înscrierea candidaților este 2 august. Pe 5 august vor fi verificate condițiile îndeplinite de candidați (etapă eliminatorie), iar pe 12 august candidații vor susține proba scrisă a concursului, un test-grilă de verificare a conuștințelor.

În data de 19 august va avea loc susținerea proiectului de management, realizat în baza unei teme alese.

Actualul manager al spitalului, Cătălin Rotea, susține că se va înscrie la concurs, întrucât dorește să continue proiectele începute sub mandatul său.

El a fost numit la conducerea spitalului în toamna anului 2017. Imediat după numirea sa, în instituție au fost demarate ample proiecte de reabilitare și modernizare a infrastructurii, dar și pentru dotarea spitalului cu aparatură medicală de ultimă generație și cu mobilier nou pentru pacienți.

El a preluat funcția de la Elena Vișan, care anterior l-a înlocuit pe Andrei Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here