Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina, în luptă crâncenă cu ECVIDEELE, tot mai multe pe străzile orașului/ VIDEO

Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân (SPGCS) Slatina aduce la cunoștința cetățenilor municipiului, prin intermediul unui comunicat de presă, că, în perioada anului trecut, de pe domeniul public al orașului au fost capturate un număr de 19 ecvidee și două bovine, iar anul acesta, până în 4 iulie, au fost capturate șapte ecvidee.

Reprezentanții serviciului cu pricina susțin că cele mai multe acțiuni de capturare a ecvideelor, ovinelor, bovinelor și caprinelor au loc cu precădere în zona Stadion – Podul Olt, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu și în zona Târgului săptămânal de pe strada Tudor Vladimirescu. Astfel de acțiuni au loc însă și în restul orașului.

„Rugăm cetățenii municipiului Slatina ca în momentul în care constată prezența animalelor pe domeniul public în zonele vizate, cât și în alte zone ale municipiului Slatina, să sesizeze Direcția Poliția Locală Slatina la numerele de telefon 0249/954; 0249/422.245; 0349/883.953”, este apelul Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina.

Notă: Ca să înțeleagă ce sunt ecvideele, cetățenii din Slatina pot consulta DEX-ul: „Ecvideu – grup de mamifere imparicopitate erbivore, cu o singură copită și fără vezică biliară”.

Mai precis, în cazul nostru este vorba de cai și/sau măgari. Dar reprezentanții Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân Slatina nu se pot exprima simplu, astfel încât tot omul să înțeleagă faptul că au fost capturați cai și măgari. Ei au capturat ecvidee!

Comunicatul este semnat de șeful acestui serviciu, Bogdan Apostoliceanu. Care, deși își pune semnătura sub un text foarte scurt, își asumă mai multe greșeli gramaticale, pe care, din considerație pentru cititorii noștri, le-am eliminat.

Momentul capturării unui ecvideu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here