Accident pe DN 65, la Găneasa, cu mai multe mașini. Un bărbat a ajuns la spital. Poliția nu știe nimic/ Imagini de la fața locului

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe DN 65, la Găneasa, evenimentul soldându-se cu o victimă. Este vorba de un bărbat, de 32 de ani, din Pitești, care a fost transportat cu ambulanța la spital.

În accident au fost implicate cel puțin trei autoturisme, un Ford Kuga, un Range Rover și un Logan.

Deși contactați la circa două ore de la producerea evenimentului rutier, reprezentanții Poliției Olt nu au fost în măsură să ofere informații detaliate despre accident.

„Nu pot spune decât că inițial a fost vorba de o tamponare, dar acum e accident pentru că o persoană a acuzat dureri și a cerut să fie examinat medical. Altceva nu vă pot spune nimic. Mai târziu, când o să am informații, o să vi le spun”, a declarat, pe un ton ridicat, deranjată că am insistat să primim informațiile, Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul care acuza dureri era pasager pe scaunul din dreappa-față într-unul dintre autoturismele implicate în accident. El a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Este vorba de un pasager de 32 de ani, din municipiul Pitești, care a fost transportat la spital cu traumatism abdominal”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Accidentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore de la un alt eveniment petrecut, marți, tot pe DN 65, dar pe raza localității Priseaca, soldat cu 19 victime, dintre care un mort și 18 răniți, pentru salvarea cărora autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Printre persoanele implicate s-au numărat o femei gravidă și doi minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here