Șefa de îngrijiri medicale din Spitalul Slatina, gest emoționant pentru colegii care au lucrat peste program pentru salvarea victimelor accidentului de pe DN65

Directoarea de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Mirela Stăncioiu, și-a răsplătit printr-un gest emoționant zecilor de colegi care, marți după-amiază, au venit de acasă la serviciu pentru salvarea celor 14 victime ale teribilului accident rutier petrecut pe DN 65, la Priseaca. 

Ea a postat pe pagina sa de socializare un emoționant mesaj de mulțumire tuturor celor care au „uitat” că programul de lucru se sfârșise, întorcându-se la muncă. Vorbim de zeci de medici și asistente care au răspuns astfel Planului Alb de intervenție instituit după evenimentul rutier.

Astăzi, la declanșarea planului alb la nivelul SJU Slatina, colegii mei, asistenții medicali și personalul auxiliar, au răspuns cu maximă promptitudine. Mulțumesc tuturor celor care au «uitat» că programul lor a luat sfârșit și s-au întors, unii chiar din stațiile de autobuz. Mulțumesc și asistenților șefi pentru sprijinul acordat! Mândră de colegii mei!”, a scris, pe Facebook, Mirela Stăncioiu.

Spitalul Județean de Urgență Slatina a activat, marți după-amiază, Planul Alb de intervenție în urma accidentului rutier de pe DN 65, în care au fost implicate șase autovehicule și care s-a soldat cu rănirea a 19 persoane, dintre care una a decedat. Autoritățile au activat Planul Roșu, dintre cei 18 răniți, nu mai puțin de 14 persoane, printre care o femeie gravidă și doi minori, fiind transportate la spitalul din Slatina, unde personalului medical din tura de după-amiază li s-au alăturat cel puțin zeci de medici și asistente care au venit de acasă pentru salvarea pacienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here