O maşină condusă de un copil a intrat într-un grup de oameni. Două femei au murit VIDEO/ UPDATE

Sursa foto: romaniatv.net

Două femei au murit şi două persoane au fost rănite, printre care un copil, după ce un adolescent de 16 ani a pătruns vineri după-amiază cu maşina pe care o conducea pe un trotuar la Medgidia, intrând într-un grup de persoane.

UPDATE: Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, două dintre victime, găsite la locul producerii accidentului rutier în stop cardio-respirator, au murit la Spitalul Medgidia, iar alte două, o femeie şi un copil, sunt în stare stabilă din punct de vedere medical şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Adolescentul care a produs tragedia a fugit de la locul accidentului, fiind prins în scurt timp de poliţişti.

“Un minor în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada Fundătura Viilor, dinspre strada Viilor şi ajungând la intersecţia cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns cu autoturismul pe trotuar, unde a accidentat 4 persoane (3 femei şi un bărbat), dintre care două femei rănite grav. După producerea accidentului, minorul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în scurt timp de poliţişti”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Minorul a pierdut controlul direcției și a intrat în mulțime. O femeie a murit în urma accidentului, în timp ce alta a fost rănită grav.

Imediat după accident, minorul a fugit, dar a fost depistat rapid de oamenii legii.

Conform replicaonline.ro, o femeie rănită grav a fost resuscitată la faţa locului şi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, în timp ce o altă femeie, cu vârsta de circa 50 de ani, a fost resuscitată la faţa locului, transportată la Spitalul Medgidia, resuscitată din nou, dar ulterior a murit.

Au mai ajuns la spital o altă femeie de 50 de ani şi doi copii (băieţi), de 4 şi respectiv 5 ani. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here