Imagini cu tânărul din Olt MORT, noaptea trecută, după ce a fost lovit de o mașină. Ce DRAMĂ trăia acesta

Tânărul de 32 de ani, din Movileni, care și-a pierdut viața noaptea trecută după ce a fost lovit în plin de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 546, în localitate, se numea Florin Brumușilă și era un bărbat de toată isprava, spun localnicii. În urmă cu 11 luni și mama sa a avut parte tot de moarte violentă, eveniment care l-a afectat foarte tare. Este drama pe care tânărul nu o depășise.

Oamenii din comună sunt șocați de tragedie. Polițiștii nu au transmis încă informații legate împrejurările în care a avut loc tragicul accident. Se știe doar că autoturismul care l-a lovit pe bărbat circula din sens invers.

Localnicii mai spun că Florin circula cu bicicleta dinspre satul Bacea spre Movileni și că ceea ce l-ar fi pus pe drum noaptea cu bicicleta ar fi fost o întâlnire cu prietena sa.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jur de ora 02.00, pe DJ 546, pe raza comunei Movileni. Autoturismul care l-a lovit pe biciclist, condus de un tânăr de circa 21 de ani, circula din sens opus biciclistului.

Impactul violent i-a fost fatal victimei, care a murit pe loc.

Imediat după impact, a fost anunțată Ambulanța, care a trimis la fața locului un echipaj. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic altceva, decât să constate decesul.

„Într-adevăr, este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Movileni, satul Bacea, rănit prin accident rutier. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanță, dar victima a fost găsită decedată”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, medicul Marian Furtună.

Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Bărbatul mort locuia cu tatăl său, care acum va trebui să își înmormânteze și fiul, după ce, în urmă cu 11 luni, și-a înmormântat soția. Potrivit localnicilor, și mama lui Florin a avut parte tot de o moarte violentă, aceasta pierzându-și viața după ce a fost lovită de un cal. Despărțirea de mama sa l-a afectat foarte tare, mărturie stând postările de pe pagina sa de socializare după nenorocire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here