Tineri din Slatina, ARESTAȚI după ce au TÂLHĂRIT un om în toaleta unui bar. Cine sunt făptașii

Doi tineri, de 16 și 18 ani, din Slatina, au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv după ce au tâlhărit un om în toaleta unui bar din municipiu.

Polițiștii din Slatina au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, de un bărbat de 42 ani, din comuna Nicolae Titulescu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în toaleta unui bar din din municipiu, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care, prin violenţă, i-au sustras de la gât un lănţişor din aur.

De asemenea, de pe terasa barului, de pe o masă i-au sustras un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani și 18 ani, ambii din municipiul Slatina, bănuiți de săvârșirea tâlhăriei. Aceștia au fost reținuți și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, urmând a fi decumentata întreaga activitate infracțională”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Decizia măsurii preventive a fost luată de Judecătoria Slatina. Tinerii arestați se numesc Marian Emil Răducă și Marius Robert Trifu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here