Emil Moț, de acord cu decizia CEx potrivit căreia PSD trebuie să aibă candidat propriu la prezidențiale

Decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale este una firească, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, președintele PSD Slatina, Emil Moț, primarul municipiului.

Totuși, decizia CEx trebuie urmată de alegerea acelui candidat care ne poate duce cu siguranță în turul al doilea și care îi poate pune cu adevărat probleme președintelui Iohannis, a mai notat pe pagina sa de socializare Emil Moț.

„Suntem un partid mare, cu soluții, care își asumă responsabilități. Votanții și simpatizanții noștri așteaptă să vadă cei trei trandafiri pe buletinul de vot. Totuși, decizia CEX trebuie urmată de alegerea acelui candidat care ne poate duce cu siguranță în turul al doilea și care îi poate pune cu adevărat probleme președintelui Iohannis. Nu este nici timpul experimentelor, nici al politicianismelor. Sondajele de opinie nu trebuie să fie un alibi pentru înțelegeri netransparente, ci o modalitate de a găsi cea mai bună strategie electorală. Avem nevoie de cel mai bun candidat pentru a câștiga din nou alegerile prezidențiale. Opțiunile sunt destul de clare”, este părerea liderului PSD Slatina.

Emil Moț și Paul Stănescu, președintele PSD Olt, au declarat că primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar fi candidatul cu șansele cele mai mari de a intra în turul doi la alegerile prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here