Primarul Moţ, măsură RADICALĂ după declaraţiile lui Popa’s despre olteni. „Nu meritați niciun fel de recunoștință din partea orașului nostru“

Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat că a solicitat consiliului local retragerea titlului de cetăţean de onoare al oraşului lui Ştefan Popa Popa’s, după ce caricaturistul a făcut o serie de declaraţii ofensatoare despre olteni, numindu-i „ciurucuri”.

Moţ a catalogat drept derapaj declaraţia lui Popa’s, adăugând că acest anu merită niciun fel de recunoştinţă din partea Slatinei şi slătinenilor.

„Constat cu foarte mare regret că anumite personalități ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clișee și preferă să gafeze decât să își recunoască o greșeală. De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea și demnitatea de cetățean de onoare al orașului Slatina domnului Ștefan Popa Popa’s pentru lucrurile grave pe care le-a spuns la adresa oltenilor. Domnule Popa’s, nu meritați niciun fel de recunoștință din partea orașului nostru și în numele slătinenilor vă recomand să vă cereți scuze public! Mândru că sunt slătinean, mândru că sunt oltean!”, a scris Moţ, pe Facebook.

Considerat un artist de geniu, apreciat pentru lucrările sale în toată lumea, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s dă dovadă de calităţi mai puţin apreciabile când vine vorba despre caracter şi conduita publică. Acesta a comis un nou derapaj verbal, la o emisiune tv, jignind o mare parte dintre locuitorii Timişoarei.

Invitat în emisiunea „Convergenţe”, de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a primit recent titlul de ambasador cultural al Timişoarei, a făcut declaraţii extrem de dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara. Vorbind despre cultura din Timişoara a spus că „publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni”. „Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?”, a spus Popa’s, potrivit adevarul.ro.

Constat cu foarte mare regret că anumite personalități ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clișee și…

Publicată de Emil Moţ pe Luni, 22 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here