Tânăr în vârstă de 17 ani, înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală. Suspectul, mai mic cu un an

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat, marţi seară, pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei. Potrivit poliţiştilor, bănuit că ar fi săvârşit fapta este un alt adolescent, în vârstă de 16 ani, care a fost condus la secţie pentru audieri.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2”, informează Poliţia Capitale.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Secţiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr de 16 ani, bănuit că ar fi săvârşit fapta. Acesta a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

„Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai arată sursa citată.

Adolescentul de 16 ani, bănuit că a înjunghiat un tânăr de 17 ani în Capitală, a fost reţinut

Adolescentul în vârstă de 16 ani, bănuit că a înjunghiat un tânăr de 17 ani pe un teren de fotbal dintr-un parc al Sectorului 2 al Capitalei, a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor.

sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here