Alexandra, fata UCISĂ cu sânge rece în Caracal, este nepoata unei vedete TV. Informații-ȘOC/ FOTO

Alexandra Măceșeanu

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani sechestrată şi ucisă în Caracal de un bărbat de 57 de ani, este nepoata unei vedete de televiziune.

Alexandra este nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) și realizator de emisiuni tv. Acesta nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în direct la România TV, cerând plecarea din funcții a șefului Poliției Române, a judecătorului care a dat mandat de percheziție la domiciliul asupra căruia exista suspiciunea că se află fata răpită și a procurorului de caz. Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, magistrații ar fi scris pe mandatul de percheziție ca polițiștii să nu acționeze decât dimineața la ora 06.00.

De asemenea, Cumpănașu susține că judecăttorul a fost solicitat la ora 2.00, în noaptea de joi spre vineri, acesta abia la ora 03.00 ar fi ajuns la birou, iar mandatul ar fi fost eliberat la ora 5.00 dimineața. Iar polițiștii abia la ora 6.00 ar fi acțiuonat, pentru că procurorul de caz ar fi impus acest lucru.

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani sechestrată şi ucisă în Caracal, a sunat, joi, de trei ori la 112 să ceară ajutor, reiese dintr-un comunicat de presă al STS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here