Crima din Caracal, detalii înfiorătoare. Principalul suspect, bănuit de canibalism

Sursa foto: romaniatv.net

Noi informații în cazul fetelor omorâte. Polițiștii au descoperit la casa suspectului bijuteriile și hainele fetei de 15 ani, oase care ar fi fost arse cu acid sulfuric și dinți care par a fi de om, potrivit realitatea.net.

De asemenea, au fost găsite mai multe pachete cu carne, în congelator, iar bărbatul este bănuit și de canibalism, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Din primele informații, tot pe surse, oasele descoperite ar fi de la patru cadavre.

Suspectul, Gheorghe Dincă, zis Popicu, este divorțat și are trei copii. Acesta ar fi mecanic auto, dar și taximetrist de ocazie.

Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani sechestrată şi ucisă în Caracal, a sunat, joi, de trei ori la 112 să ceară ajutor, reiese dintr-un comunicat de presă al STS.

Ulterior, pentru a obține informații suplimentare referitor la locul în care se afla apelanta, operatorul 112 a încercat de nouă ori să reapeleze numărul de pe care s-a efectuat apelul, la toate aceste apeluri intrând mesageria vocală.

De la ora primului apel al fetei și până la acțiunea polițiștilor au trecut 19 ore. Alexandru Cumpănașu a mai spus că are informații potrivit cărora fata, în dialogul cu polițiștii, le-ar fi spus oamenilor legii că a fost legată de agresor și că ar fi fost violată de către acesta.

Vineri, procurorul general al României, Bogdan Licu, a declarat, în direct la TV, că va dispune un control asupra modului în care au acționat autoritățile în acest caz.

Criminalul este suspectat că ar fi ucis-o și pe cealaltă adolescentă dispărută în luna aprilie din Caracal, Mihaela Luiza Melencu. Aceasta a venit în Caracal să scoată niște bani de la bancomat, după care ar fi urcat într-o mașină de ocazie ca să se întoarcă în localitatea de domiciliu. De altfel, mama ajuns vineri în Caracal, la poarta criminalului, așteptând de la anchetatori informații despre dispariția fiicei sale.

2 COMENTARII

  1. Fetele au fost ucise cu ajutorul si complicitatea politiei si a STS ului care asa este au salarii foarte mici si asta a fost cauza pentru care au actionat tarziu si nu au avut interes sa solutioneze cazul pentru ca acele persoane nu fac parte din sistemul lor mafiot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here