Siminica Mirea, despre fetele ucise în Caracal: Dumnezeu să-i odihnească în pace pe aceşti îngeri nevinovaţi!

Senatorul de Olt Siminica Mirea se arată oripilată de crimele petrecute în Caracal și le transmite condoleanțe familiilor celor două fete, Alexandra (15 ani) și Luiza (18 ani), ucise de bărbatul de 65 de ani care, ulterior, ar fi ars cadavrele.

„Despre Alexandra, fiică a comunei Dobrosloveni, o fată talentată, aş fi vrut să vorbesc altfel. Despre bucuriile ei sau despre realizările ei. Luizei, de asemenea, i-au fost frânte aripile în plin zbor. Din păcate, astăzi, putem doar, cu profundă durere în suflete, să transmitem familiilor îndoliate: condoleanţe. Trecerea în neființă a unor fete nevinovate, precum Alexandra şi Luiza, victime ale unui individ fără suflet, trezeşte în mine o profundă tristețe.

Am convingerea că autoritățile statului vor depune toate diligențele pentru ca toți cei care au contribuit, atât prin acțiune, cât și prin inacțiune, la producerea acestei tragedii, să răspundă pentru faptele lor. Demiterile de până acum nu înseamnă mare lucru.

Zilele viitoare voi depune amendament și propuneri de modificare a Codului de Procedură Penală, pentru a reglementa clar și precis modul de pătrundere în domiciliul persoanelor în caz de infracțiune flagrantă, precum și modul de punere în executare a mandatului de percheziție în cazul infracțiunilor flagrante.

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe aceşti îngeri nevinovaţi!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here