Poliţistul de la 112, indicat în raportul MAI ca primul responsabil în cazul de la Caracal, dat pe mâna parchetului

Sursa: romaniatv.net

Potrivi unui comunicat remis, luni, de Ministerul Afacerilor Interne, Corpul de control al ministrului a propus, şi cercetarea prealabilă față de cinci ofițeri și trei agenți.

În același timp, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza și dispune cu privire la situația de fapt reținută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112.

“Ministrul afacerilor interne a înaintat, în cursul zilei de astăzi, Guvernului și Președintelui României un raport referitor la acțiunile desfășurate în cauză anterior datei de 26 iulie a.c., urmând ca după analizarea în Consiliul Suprem de Apărare a Țării, acesta să fie făcut public.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în cauză, ulterior datei de 26 iulie a.c., activitățile tuturor structurilor de poliție au fost coordonate, începând de vineri seara până duminică noaptea, de către adjunctul inspectorului general, domnul comisar-șef de poliție Dragnea Florian.

Totodată, ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, s-a aflat în permanență la fața locului, asigurând o capacitate operațională (resurse) și un nivel de decizie, în conformitate cu complexitatea cazului”, se arată în comunicatul MAI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here