Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legătură cu Dincă

Sursa foto: romaniatv.net

După ce a fost confirmat ADN-ul Alexandrei Macesanu în probele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, surse din anchetă au declarat pentru Ziare.com că în acest moment, există informații aproape certe despre trei victime, în baza probelor analizate.

Este vorba despre Alexandra Macesanu și încă două fete.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legătură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legate de posibilă ucidere a încă 20 de fete.

Precizăm că Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârșitul saptamnii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, o față de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni. Totodată, Dincă a fost audiat marți și în cazul unei a treia crime.

Audierea a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, dispărută de acasă și găsită moartă într-un parc din Craiova acum câțiva ani.

În acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânăra de 17 ani care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă în parcul “Nicola Romanescu” din Craiova. Față era decapitată și s-a dovedit că fusese jefuită și violată.

Amintim că Alexandru Cumpanasu, șeful ONG-ului Coaliția Națională pentru Modernizarea României, care este unchiul Alexandrei,a anunțat, vineri seară, că oasele găsite în casă lui Gheorghe Dincă aparțîn fetei.

El a spus că ministrul Justititiei i-a anunțat deja pe membrii familiei Alexandrei.

“Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a declarat unchiul Alexandrei, vineri seară, la Antena3.

DIICOT a anunțat, vineri, că a primit de la INML raportul de expertiză medico-legală antropologică privind fragmentele osoase și dentare găsite acasă la Gheorghe Dincă, însă concluziile vor fi comunicate după ce va fi primit și raportul asupra materialului genetic.

Totodată, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a confirmat, vineri, într-o scurtă declarație de presă, că a fost găsit telefonul Alexandrei Macesanu.

“În urmă perchezițiilor, au fost identificate fragmente osoase, ce urmează a fi analizate din punct de vedere antropologic. Au fost găsite și probe biologice, care vor fi supuse testelor de laborator. Am efectuat o conducere în teren cu inculpatul care ne-a condus spre locul în care a fost aruncat telefonul, care a și fost găsit”, a declarat Mihaela Porime, vineri.

Telefonul și cartelă SIM au fost găsite int-un parc din Caracal, la aproximativ 3 kilometri de locuința principalului suspect în acest caz, Gheorghe Dincă.

Telefonul și cartelă au fost separate și aruncate în locuri diferite.

Mihaela Porime a mai precizat că cercetările vor fi sistate astăzi, însă acestea vor fi reluate sâmbătă.

Amintim că, miercurea trecută, Alexandra Macesanu, o față de 15 ani din comună Dobrosloveni, județul Olt, a dispărut după ce a plecat spre Caracal cu o mașînă “la ocazie”.

Minoră a sunat, joi, de trei ori la numărul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autoritățile nu au reușit să identifice locul în care se află decât după 19 ore.

Sursa: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here