O minoră de 16 ani de la Direcția Copilului Olt a DISPĂRUT. Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea fetei/ FOTO

O minoră de 16 ani aflată în protecția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt este căutată de poliție după ce, duminică, a dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea fetei.

Poliția Olt a fost sesizată telefonic, luni, despre faptul că Popa Elena Claudia, în vârsta de 16 ani, care beneficiază de măsură de protecție specială – fiind în plasament la D.G.A.S.P.C. Olt, nu a mai revenit în centru.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la duminică, 4 august a.c., in jurul orei 19.30, minora, în timp ce se afla în zona unui supermarket din municipiul Slatina, ar fi plecat fără acordul educatorului de serviciu care o însoțea și nu a mai revenit.

“Minora a părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu, în repetate rânduri, revenind ulterior”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni (colanți) cu imprimeu tip camuflaj, tricou negru și purta teniși negri cu talpa albă.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m , greutate 75 kg , constituie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, vopsit roșu, tuns scurt.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, se mai arată în comunicatul Poliției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here