DIICOT a găsit un sac cu rămășite. Gheorghe Dincă susține că aparțin Luizei Melencu

Luiza Mihaela Melencu

Purtătoarea de cuvânt a DIICOT a vorbit, luni, la Caracal despre evoluția anchetei privind moartea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Mihaela Porime: „S-a efectuat cercetarea la fața locului, la domiciliul inculpatului și, de asemenea, a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase arse și cenușă. Aceasta trebuie să fie cernită, pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. Din declarația sa, a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem testele de laborator, nu ne putem pronunța.”

Întrebată despre declarațiile conform cărora ar fi aruncat-o pe Luiza în Dunăre, purtătoarea de cuvânt a spus: „El a revenit cu noi precizări.”

Jurnaliștii au mai întrebat-o și dacă au mai găsit în casă alte probe biologice care să confirme prezența celor două tinere, reprezentanta DIICOT a spus: „Sunt ridicate în fiecare zi probe, care urmează să fie procesate.”

„Acesta a precizat că a folosit aceeași metodă ca în cazul Alexandrei”, a continuat Mihaela Porime, precizând că Gheorghe Dincă a susținut că agresiunea s-a produs „tot în casă”.

Reporter: „Au apărut indicii noi că numărul victimelor ar fi mai mare?”

Mihaela Porime: „Până la acest moment, nu avem asemenea indicii.”

Reporter: „Mai luați în calcul și varianta de a verifica și în Dunăre?”

Mihaela Porime: „Verificăm toate pistele de anchetă.”

Reporter: „Testul poligraf s-a făcut?”

Mihaela Porime: Urmează ca procurorul de caz să decidă. Trebuie să terminăm cercetarea la fața locului, care e cea mai importantă.”

Reporter: „A aruncat totul într-un singur loc sau le-a împărștiat?”

Mihaela Porime„Fragmentele osoase au fost găsite într-un sac.”

Reporter„Mai aveți încredere în declarațiile lui?”

Mihaela Porime„Declarațiile sale nu sunt singura noastră pistă. Mergem pe mai multe piste de anchetă. Din declarațiile sale, acesta a declarat că a ucis-o în aceeași zi.”

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here