Reţea de traficanţi de droguri din Dolj, destructurată

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar un al patrulea a fost arestat la domiciliu, fiind acuzaţi de trafic de droguri. Reţeaua din care cei patru făceau parte a fost destructurată de poliţiştii BCCO Craiova şi procurorii DIICOT Craiova, după ce au prins în flagrant un tânăr de 19 ani, din Bănie, care vindea pliculeţe de cannabis.

În continuare, cinci percheziţii domiciliare au fost desfăşurate în Craiova, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj.

În urma percheziţiilor, au fost depistați doi urmăriţi internaţional, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Leu, faţă de care, la data de 12 martie 2019, Tribunalul Dolj emisese mandate de arestare preventivă, într-o altă cauză penală, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, bănuit că ar fi la rândul său implicat în aceste operaţiuni.

“Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1,8 kg. de canabis, 105 gr. de rezină de canabis (haşiş), 4 dispozitive de mărunţit, tip grinder, 5 telefoane mobile, 1.050 de euro şi 16.948 de lei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dolj.

Având în vedere materialul probator administrat în cauză, Tribunalul Dolj a emis pe numele persoanelor respective trei mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu, în prezent, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, fiind încarceraţi trei bărbaţi.

sursa: realitateadecraiova.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here