„Șase din 49“: Ce se întâmplă cu un cuplu care câștigă 10 milioane de euro la Loto/ FOTO

Primăria municipiului Slatina, Centrul Cultural Eugen Ionescu și Asociația Culturală Center Inter Art invită iubitorii de artă dramatică, miercuri, la un nou spectacol teatral de excepție, „Șase din 49“, un spectacol al Teatrului de Artă București.

Spectacolul începe la ora 19,00, cu Liviu Cheloiu și Dana Voicu pe scenă. Regia este semnată de Alexandru Maftei.

„Ce se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puși în fața unui bilet câștigător la loto care valorează 10 milioane de euro?

Cei doi soți cad pradă unei imaginații debordante și evoluează de la bucurie frenetică la frică paralizantă și paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relației lor ies încet, încet la iveală într-o cavalcadă când comică, când tragi-comică, care culminează cu un gest extrem.

Sub aparența comică, piesa „Șase din 49” pune în discuție, până la urmă, felul în care o relație de cuplu poate rezista uneia dintre cele mai perfide ispite inventate vreodată: banii!”, scriu despre piesă organizatorii.

Biletele se pun în vânzare începând de joi, 8 august, ora 16,00, la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu. Prețul unui bilet: 12,50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here