Delirul Sorinei Matei împotriva lui Paul Stănescu, generat de o informație prezentată TRUNCHIAT

Atacul extrem de dur pe care jurnalista Sorina Matei l-a lansat la adresa lui Paul Stănescu pe pagina sa de socializare, unde prezintă, în mod trunchiat, un document prin care face legătura între fostul vicepremier și controversatul Nicușor Oacă din Caracal, are la bază o manipulare grosolană.

Mai exact, Sorina Matei a postat un document al Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul Consiliului Județean Olt, prin care se dădea aviz favorabil unei lucrări PUZ pentru un proiect privind construirea unui parc fotovoltaic, beneficiari fiind Nicușor Oacă și soția acestuia, Daniela Oacă.

Ce nu spune Sorina Matei (care pozează mereu în jurnalistul perfect documentat) este că respectivul document este o anexă la o hotărâre a Consiliui Local Caracal și că la baza lui a stat o întreagă documentație a administrației publice locale, condusă la acea vreme, din poziția de primar, de Eduard Ciocăzanu (exclus de partidul din care făcea parte, PSD, înainte de a-și duce la capăt mandatul de primar).

Mai exact, Avizul nr. 114 a fost emis și semnat la 21.03.2013, cu voturile în unanimitate a membrilor Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul CJ Olt, al cărui președinte era, atunci, Paul Stănescu. Avizul cu pricina respecta o simplă procedură în spatele căreia stăteau mai multe documente al Primăriei Caracal, precum Raportul informării publicului nr. 4490 din 18.03.2013, punctul de vedere nr. 4575 din 19.03.2013 al Direcției de Dezvoltare Urbană, Cadastru, Lucrări Publice, Programe Comunitare din cadrul Primăriei Caracal, raportul de specialitate nr. 4576 din 19.03.2013 al Direcției Dezvoltare Urbană, Achiziții și Tehnic din cadrul Părimăriei Caracal etc.

În lumina tuturor acestor documente și la solicitarea administrației publice locale caracalene Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism din cadrul CJ Olt a dat un aviz favorabil, aprobat ulterior, prin hotărâre, de Consiliul Local Caracal. Toată povestea este una locală, terenul cu pricina neavând nici o legătură cu Consiliul Județean Olt, așa cum eronat lasă să se înțeleagă jurnalista B1 TV.

Evident că Sorinei Matei i-a fost servit un document trunchiat, la propriu, întrucât din avizul pe care jurnalista și-a întemeiat un întreg delir la adresa lui Paul Stănescu a fost eliminată sintagma care arată că e vorba de o simplă anexă la o hotărâre de consiliu local.

Iată documentul prezentat în mod trunchiat de Sorina Matei:

Iată documentul întreg, cu tot cu anexă:

Cine este interesat de o asemenea manipulare publică îndreptată, în aceste zile, împotriva reprezentanților PSD Olt, prin denigrarea președintelui organizației, Paul Stănescu, este o întrebare la care doar cei care au lansat-o ar putea răspunde.

Atacul direct, cu acuzații extrem de grave, pe care Sorina Matei l-a lansat pe Facebook vine după ce, pe fondul crimelor din Caracal, Alexandru Cumpănașu a anunțat că cere audierea parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile din județ și după ce Paul Stănescu a declarat că nu a avut nici o legătură cu vreun astfel de clan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here