Tânăr arestat după ce și-a bătut iubita, a târât-o pe stradă, iar mai apoi s-a răzbunat crunt și pe tatăl și bunicul fetei

Un tânăr din Vâlcea a ajuns pe mâna poliției după ce și-a bătut iubita și s-a răzbunat și pe tatăl și pe bunicul fetei. 

Tânărul are 26 de ani și a fost reținut de polițiștii din județul Vâlcea, după ce și-a bătut fosta iubită și a târât-o pe stradă pe o distanță de 50 de metri, iar ulterior a incendiat mașina tatălului fetei.

„Ajunși la fața locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în fața unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr și târâtă pe o distanță de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgășani, cu care avusese o relație de concubinaj”, susțin reprezentanții IPJ Vâlcea, scrie cancan.ro. 

După ce și-au văzut fata în mână agresorului, tatăl și bunicul fetei au intervenit și s-a iscat un scandal monstru, care a fost aplanat de polițiștii sosiți de fața locului. În urma conflictului, tânărul de 26 de ani, fata și bunicul acesteia au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii susțin că după ce a ieșit din spital, tânărul ar fi incendiat mașina tatălui fetei.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost reținut de polițiști, care au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și distrugere.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here