Emil Moț, despre Dan Barna: Candidatura sa este doar o glumă proastă

Ironii în cascadă au fost lansate de președintele PSD Slatina, Emil Moț, la adresa președintelui USR, Dan Barna, în contextul candidaturii acestuia la președinția României.

La capătul ironiilor, Moț îl acuză de șeful USR de aroganță și spune că, „din fericire pentru noi, Barna va rămâne doar cu egoul supradimensionat”, precizând că încercarea acestuia de a ajunge președinte „este doar o glumă proastă”.

„Dacă Dan Barna era președinte, România ar fi câștigat campionatul mondial de fotbal. Dacă Dan Barna era președinte, iarna nu mai venea niciodată. Dacă Dan Barna era președinte, ziua ar fi avut cel puțin 48 ore. Voi ce credeți că s-ar mai fi întâmplat cu Dan Barna Președinte? Atâta aroganță și misecuvinism mai rar. Din fericire pentru noi, Barna va rămâne doar cu egoul supradimensionat. Candidatura sa este doar o glumă proastă”, a scris, pe pagina sa de socializare, președintele PSD Slatina.

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar , Barna si USR-ul nu au ce cauta in politica romaneasca.Dar trebuie sa fie sinceri,sa recunoastem,ca nici PSD-ul nu are ce sa mai caute in politica admnistrativa a tarii.Ne ajunge cat au furat din banul public.Probabil ca Mot,in speranta ca o sa castige un aly mandat de edil.vrea sa isi asigure o vila pe malul Litoralului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here