O femeie şi un copil au murit, patru persoane sunt rănite după ce o maşină a intrat într-o curte. Accidentul, transmis LIVE pe Facebook/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

O femeie de 79 de ani şi un copil în vârstă de trei ani au murit duminică seara într-un accident rutier petrecut în judeţul Tulcea, după ce o maşină a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o curte, victimele aflându-se în acea gospodărie. De asemenea, alte patru persoane au fost rănite. Şoferul a fugit de la faţa locului, fiind căutat de poliţişti. Accidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflaţi în maşină.

Un bărbat din Luncaviţa conducea duminică seara un autoturism pe E87, iar la ieşirea din localitatea Văcăreni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a oprit în curtea unei locuinţe. Accidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflaţi în maşină.

În urma accidentului, un copil de trei ani şi o femeie de 79 de ani, aflaţi în curte, au murit. De asemenea, alte două persoane care erau în curte şi alte două care se aflau în maşină au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale.

“Printre cele patru victime preluate din satul Văcăreni se află şi o gravidă în luna a şaptea. La trecerea Dunării cu bacul la Galaţi, ea a intrat în stop şi s-au început manevrele de resuscitare”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu.

Potrivit sursei citate, trei ambulanţe aşteptau victimele pe malul gălăţean al Dunării. O altă persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Tulcea a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here