Șoferul care a transmis LIVE accidentul în care a ucis 3 oameni, reținut/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Șoferul care a transmis LIVE accidentul în care a ucis trei oameni, printre care un copil de trei ani, și care, după tragicul eveniment, a fugit de la fața locului, a fost reținut.

Un copil de trei ani, o tânără de 26 de ani, însărcinată în şapte luni, şi o bătrână de 79 de ani au murit duminică seară în urma unui groaznic accident petrecut în judeţul Tulcea.

O maşină în care se aflau trei bărbaţi a ieşit de pe şosea, a dărâmat un gard şi a spulberat patru persoane care se aflau la masa într-o curte.

Șoferul a fost reținut și propus pentru arestare preventivă pentru faptele sale.

În urma impactului a mai fost rănită încă o femeie de 33 de ani. Şoferul – care era băut, spun poliţiştii, a fugit imediat după impact. Momentele groaznice au fost înregistrate pentru că unul dintre pasageri transmitea cursă nebună în direct pe Facebook.

Maşina în care se aflau cei trei bărbaţi izbeşte grupul din curte şi omoară pe loc un copil de trei ani şi o femeie de 79 de ani. Alte două femei – una de 26 de ani, însărcinată şi cealaltă de 33 de ani, sunt izbite! Gravida în şapte luni a fost rănită extrem de grav şi a murit în drum spre spitalul din Galaţi.

Filmul tragediei, transmis live pe Facebook (Imagini VIDEO cu puternic impact emoțional):

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here