Răsturnare de situație în cazul Caracal. Documentul care îi ÎNGROAPĂ DEFINITIV pe polițiști

Sursa foto: romaniatv.net

Alexandru Cumpănașu a publicat pe pagina sa de socializare, cu puțin timp în urmă, un fragment dintr-un document care dovedește că ceea ce susțin polițiștii care au ajuns primii la poarta lui Gheorghe Dincă, și anume că procurorii nu i-au lăsat să pătrundă noaptea în curtea presupusului criminal, este o mare minciună.

Din contră, din documentul cu pricina reiese că polițiștii ajunși la fața locului au fost cei care i-au informat pe procurorii locali și pe reprezentanții IPJ Olt că „nu au identificat indicii de săvârșire a unei infracțiuni flagrante în derulare”, informație în baza căreia s-a decis, ulterior, să nu se acționeze înainte de ora șase dimineața. 

„Document oficial. Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor.

Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj din un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor. Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pt ca i-au oprit procurorii.

Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum:

” …intrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta procurorului Popescu Cristian Ovidiu si Prim Procurorului Zavooanu Catalin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum si conducerii politiei Municipiului Caracal precum si reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca perchezitia domiciliara sa fie efectuata indepand cu ora 0600. .”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea sa injur, sa ma revolt. Dar va spun atat: TOTI ASTIA VOR AJUNGE IN PUSCARIE. Pai cum dracu nu era infractiune flagranta cand aveau dovada de la 112 ca fetita asta minunata declarase ca este violata, batuta, legata, rapita!!!!!. Asa ca DE COMUN ACORD cu tot poporul roman am hotarat sa nu ma las pana nu intra toti acestia in puscarie. MOR CU VOI DE GAT!”, a scris, pe Facebook, Alexandru Cumpănașu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here