„Școală de vară” la Teslui pentru copii, cu activități interactive, creative și recreative

Școala Teslui organizează, în această perioadă, o școală de vară pentru copiii cu performanțe școlare ridicate, totul în cadrul unui proiect mai larg derulat pe durata lunilor mai – octombrie 2019.

Pe perioada lunii august, copiii vor fi implicați în diverse activități interactive, creative și recreative, potrivit directorului unității de învățământ organizatoare, Carmen Ene, care precizează că seria de acțiuni cuprind nu doar activități în sălile de clasă și la baza sportivă, ci și vizite, excursii, plimbări şi jocuri în aer liber.

„Copiii, prin creativitatea, sensibilitatea şi gândirea lor, pot dezvălui, dacă sunt provocaţi, creaţii fascinante într-o formă plină de originalitate. Şcoala de vară de la Teslui se doreşte a fi o şcoală pentru copiii cu performanţe şcolare ridicate, dar care au sau nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere. Aici e locul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor, creativităţii, imaginaţiei, gândirii critice. Mai mult, la Şcoala de vară, copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se, se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive, creative şi recreative.

Toţi copiii sunt călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de dascăli formată din Marinela Neacșu, Daniela Zidaru, Dana Vărzaru, cadre didactice înarmate cu experienţă, profesionalism, entuziasm şi pasiune, dornice de a-i introduce într-o atmosferă creativă, plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului”, a declarat Carmen Ene…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here