Ce a identificat, de fapt, scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dincă. Cele zece zone vor fi cercetate amănunţit

Foto: captură digi24.ro

Medicii legiștii i-au anunțat pe procurori că rămășițele găsite într-o pădure de lângă Caracal provin de la o tânără cu vârsta între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Identitatea urmează să fie stabilită de expertiza ADN. În paralel a continuat și investigația în curtea lui Gheorghe Dincă. Un scaner performant, pus la dispoziție de Inspectoratul de Stat în Construcții, a identificat mai multe anomalii sub pământ, unde procurorii vor începe să sape în zilele următoare.

Concret, scannerul a identificat zece zone care ar putea sa ridice probleme. Aici se vor face în aceste zile săpături. Este posibil să fi fost îngropate acolo mai multe lucruri, dar cel mai negru scenariu ar fi găsirea de fragmente osoase de orgine umană.

Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adâncime de până la 3,5 metri în pământ şi puţin peste 1 metru dacă solul a fost acoperit cu beton.

Cercetarea vizează o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.

Scannarea solului este o etapă foarte importantă în cercetare în contextul în care în urmă cu două zile a fost încheiată cercetarea din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal şi din anexe.

Acum, în ultima etapă a cercetărilor la faţa locului, sunt verificate curtea şi livada.

Anchetatorii vor reveni şi azi pentru cercetări.

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Rezultatul expertizei medico-legale au fost transmise procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal.

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Acestea “sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, a comunicat DIICOT.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here