Șoc la Caracal! S-a descoperit a treia victimă ucisă de Gheorghe Dincă

Sursa foto: stirileprotv.ro

Informații de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că – din punctul lui de vedere – există o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, deoarece indiciile pe care le deține arată că anchetatorii… evită un scandal. Avocatul spune că sunt şi bijuterii care ar indica existența unei a treia victime.

Avocatul familiei Melencu susține că din datele și indiciile pe care le deține, în momentul de față, există probe care să confirme o a treia victimă a criminalului Gheorghe Dincă.

„Din punctul meu de vedere există probe pentru a treia victima omorâtă de Gheorghe Dinică. Din datele şi indiciile pe care le am se încearcă să nu se dea posibilitatea existenţei unei a treia victime decedată. Sunt indicii că anchetatorii se învârt că sa nu izbucnească un alt scandal. Se vede că INML nu face testul pentru a se confirmă posibilitatea existenţei unei alte crime. Sunt multe elemente în plus care duc la o alta posibilă persoana decedată, cum ar fi obiecte vestimentare şi bijuterii”, a declarat, pentru mediafax.ro, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Precizările avocatului Tonel Pop vin după ce specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure – în cazul Caracal -, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat – sâmbătă – DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here