Șoferi beți la volan, depistați de polițiști, weekend-ul trecut, pe șoselele din Olt

Mai mulți șoferi care au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiști, în minicavanța de Sfânta Maria, pe șoselele din Olt.

Astfel, vinerea trecută, în jurul orelor 18:20, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, a fost depistat pe raza comunei Făgețelu, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de sâmbătă spr, în jurul orelor 03:20, un bărbat de 31 de ani din comuna Rusănești, județul Olt, a fost depistat pe Drumul Județean 642, pe raza comunei Izbiceni, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 18 august a.c., in jurul orelor 17:50, un bărbat de 51 de ani din municipiul Caracal, județul Olt, a fost depistat pe raza comunei Vlădila, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here