McDonald’s Slatina: La un produs cumpărat, unul GRATIS. În ce perioadă este valabilă oferta

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, a deschis, miercuri, 21 august, restaurantul din Slatina, al 79-lea restaurant McDonald’s din țară. Noul restaurant a fost inaugurat în urma unei investiții de 9 milioane de lei și a oferit comunității locale peste 70 de locuri de muncă. După deschidere, există o perioadă în care slătinenii vor primi și produse gratis, în sensul că la un produs cumpărat vor beneficia de un altul fără bani.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s Slatina își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 26-28 august: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei, au anunțat oficialii companiei.

Restaurantul din Slatina deține 106 de locuri în interior, dintre care 14 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, ideală pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 94 de locuri pe terasa exterioară. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea de calitate la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

Ne dorim să ajungem în orașe noi, cum este și Slatina, iar faptul că inaugurăm primul restaurant McDonald’s de aici ne bucură nespus. Am reușit, în urma unei investiții de 9 milioane de lei și aproape patru luni de dezvoltare, să oferim orașului nu doar 70 de locuri de muncă, ci și un loc în care să se bucure de momente frumoase alături de cei dragi. Am fost primiți cu foarte mult entuziasm, încă de la anunțarea acestei inaugurări și ne dorim să devenim un partener de încredere pentru comunitatea locală,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Cel mai nou restaurant McDonald’s din România își primește clienții într-un spațiu cu design modern, în premieră folosit într-un restaurant din țară.. Experiența McDonald’s va fi resimțită încă de la intrarea în restaurant, unde clienții au posibilitatea de a consulta lista de produse și a-și alege produsele preferate de la unul din cele patru kiosk-uri de comandă. De asemena, clienții vor putea opta pentru servirea la masă, un nou serviciu McDonald’s, implementat recent în România.

Servirea la masă în restaurantele McDonald’s este un serviciu nou, introdus în anumite restaurante McDonald’s, printre care se numără și cel din Slatina,” a mai declarat Daniel Boaje.

Restaurantul din Slatina va funcționa zilnic, între orele 7:00 – 24:00, timp în care clienții se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé, precum și de preparatele iconice McDonald’s. Iar cei mai nocturni dintre slătineni își pot comanda burgerii preferați oricând de la Drive-Thru, acesta fiind deschis în permanență, chiar și pe timp de noapte, cu excepția anumitor sărbători legale.

La deschidere au fost prezenți directorul general McDonald’s în România, Daniel Boaje, Melo Hili, președintele grupului maltez Hili Ventures, operatorul francizei McDonald’s în Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi, mai nou, România, primarul Emil moț și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here