Olt: Trei răniți după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod pe DN65, la Negreni/ FOTO

Trei persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un autoturism, condus de un tânăr de 18 ani, a intrat intrat într-un pod de pod, pe DN65, pe raza localității Negreni.

Potrivit polițiștilor, evenimentul s-a petrecut în jurul orelor 14.20, după ce șoferul nu a redus viteza în curbă.

„Un tânăr de 18 de ani, din comuna Movileni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localității Negreni, a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului, trei persoane, doi bărbați și o femeie, au necesitat îngrijiri medicale. Din primele date, se pare că șoferul nu a adaptat viteza în curbă și a pierdut controlul asupra volanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

La fața locului au ajuns și intervin două echipaje medicale de la Serviciului Județean de Ambulanță Olt și unul de la SMURD.

„Victimele, trei adolescenți, găsiți neîncarcerați, conștienți, două cu politraumatisme, iar cea de-a treia cu excoriații, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgențe Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here