Trei tineri din Slatina au găsit un portofel cu bani și documente și l-au predat polițiștilor. McDonald’s i-a premiat/ FOTO

Trei tineri din Slatina au găsit, joi seară, un portofel cu bani și documente și au decis să anunțe Poliția, pentru a preda bunurile oamenilor legii. Fapta lor bună a fost premiată de McDonald’s, care le-a oferit tinerilor câte un meniu.

Cei trei tineri au găsit portofelul pe esplanada din centrul orașului și, fără să stea pe gânduri, au anunțat totul la Poliție.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Slatina, care a încheiat un proces-verbal și au anunțat proprietarul, un român care lucrează în Norvegia. Omul s-a arătat mai mult decât mulțumit de regăsirea bunurilor, spunând că, cu mult mai importante decât banii erau documentele, respectiv mai multe permise de muncă, pentru refacerea cărora era nevoie de mult timp, de reparcurgerea unor cursuri și de foarte mulți bani, poate chiar mii de euro, după cum a relatat unul dintre polițiștii implicați în găsirea proprietarului.

„Ieri noapte, în jurul orelor 23.00, acești copii au găsit pe Esplanadă un portofel cu acte și bani!
Cu toate că McDonald’s tocmai se deschisese și le era tare poftă de un Mc Puisor, au preferat să sune la poliție și să înapoieze banii, dar și actele prețioase din el. Posesorul, un român care lucrează în Norvegia, a intrat în posesia banilor și actelor fiind mirat, dar și plăcut impresionat!

Ciocan Ionuț Florinel, Iamandei Marius Cătălin și domnisoara din imagine, angajată la o sală de jocuri de noroc, merită tot respectul nostru!”, a scris, pe pagina sa de socializare, agentul șef principal Viorel Teacă.

McDonald’ s Slatina îi premiază pe cei trei tineri cu câte un meniu pentru fapta lor bună, a mai anunțat polițistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here