Veste bună pentru toți candidații din Olt la examenul de obținere a permisului de conducere. Totul începe de marți, 27 august

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a aprobat astăzi suplimentarea numărului de locuri pentru examinarea candidaţilor la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, cu un 210 locuri.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Olt, locurile suplimentare vor fi repartizate pe zile de examinare, până la data de 4 octombrie 2019, dată la care în prezent se programează candidaţii la proba practică.

„La ocuparea acestor locuri vor avea acces toţi candidaţii, respectiv cei care se programează, care se reprogramează şi care s-au programat deja dar doresc reducerea timpului de aşteptare.

Locurile suplimentare vor fi disponibile începând de mâine, 27.08.2019”, se arată în comunicatul citat.

Această măsură a fost luată în vederea reducerii timpului de așteptare dintre proba teoretică și cea practică pentru obținerea permisului de conducere, urmare aprobării delegării unui agent de poliție de la IPJ Olt la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Olt, începând cu 1 septembrie 2019, pe o perioadă de șase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here