Viol în grup la Slatina. Victima este o minoră. Cei acuzați sunt cercetați în stare de libertate

Polițiștii din Slatina au demarat cercetări într-un caz în care o tânără de 17 ani s-a plâns că a fost  violată de prietenul său și de alți trei tineri.

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Slatina după ce o adolescentă în vârstă de 17 ani i-a sesizat că a fost violată de iubitul său şi de alţi trei prieteni ai acestuia. Tinerii sunt cercetaţi în libertate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, adolescenta le-a spus oamenilor legii că a mers la locuința prietenului său, un tânăr de 19 ani, din oraș. În urma lor au sosit alți trei tineri, cu toții prieteni ai amicului fetei. Aceasta a mai spus că ar fi fost silită să întrețină relații sexuale cu toți cei patru tineri.

„La data de 9 august, o tânără în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina a sesizat faptul că a fost victima unui viol. Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au stabilit faptul că în seara de 6 august, tânăra ar fi mers la locuința prietenului său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate. Ulterior, la domiciliul acestuia au mai venit trei prieteni de-ai săi, care, împreună cu prietenul fetei, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta”, a declarat Alexandra Dicu.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, a mai spus ofițerul de relații cu presa, care a precizat că tinerii sunt cercetați în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here