PSD acuză ALDE de RĂZBUNARE, după ieșirea de la guvernare. Ministrul Suciu, reacţie la demersul Avocatului Poporului: ‘E simplu, poziționare politică, nimic altceva’

PSD reacționează dur după ce Avocatul Poporului, Renate Weber, fostă membră ALDE, a declarat, miercuri, că va contesta Codul Administrativ la CCR.

Vicepremierul Daniel Suciu susține că inițiativa acesteia este răzbunarea ALDE după ieșirea de la guvernare.

Ieri ALDE iese de la guvernare, azi ALDE atacă la CCR Codul Administrativ. E simplu, poziționare politică, nimic altceva. Codul Administrativ a fost adoptat cu semnăturile tuturor membrilor cabinetului, inclusiv miniștri ALDE, susținut de toate structurile profesionale, asociațiile comunelor din România, orașelor, municipiilor și consiliilor județene. În care sunt reprezentanții tuturor partidelor. Amestecul de astăzi, subiectul codului administrativ cu situația de la Caracal, susținută în aceeași conferință de presă, îmi demonstrează că pentru unii nimic nu este mai imoral decât să pari de treabă atunci când ești mai necinstit. Voi susține în continuare că prevederile codului sunt benefice pentru administrația din România și este un pas major în simplificarea procesului administrativ”, scrie Suciu pe Facebook.

Codul Administrativ a fost criticat pentru articolul prin care premierul le dă, cu dedicație, pensii speciale aleșilor locali: primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene. Practic, premierul Viorica Dăncilă își asigurase sprijinul liderilor din teritorii prin aceste măsuri.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here