Candidatul PNL la Primăria Slatina, specialist în comunicare, vorbește despre „Spitalul Municipal Slatina”. Așa ceva nu există!

Candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei, Mario De Mezzo, a declarat, marți, în prima sa conferință de presă în această calitate, că proiectele sale pentru municipiul-reședință de județ se vor referi la economie, sănătate și educație, făcând și prima gafă de comunicare, domeniu în care este spune că este specialist.

La întâlnirea cu jurnaliștii, candidatul liberalilor a spus că își dorește dezvoltarea domeniului sănătății pentru slătineni, vorbind despre spitalul din Slatina. Atrăgându-i-se atenția că spitalul din Slatina este județean și că este sub autoritatea Consiliul Județean Olt, Mario De Mezzo s-a precipitat, spunând că se referă de fapt la „Spitalul Municipal Slatina”. Instituție care nu există.

Mario De Mezzo, specialist în comunicare, a fost prezentat jurnaliștilor, marți, drept candidat al Partidului Național Liberal la funcția de primar al Slatinei, desemnarea acestuia făcându-se, în mod oficial, prin vot, luni seară, în cadrul unei ședințe de la care au lipsit mulți dintre membrii importanți ai Biroului Politic Municipal al PNL Slatina.

El a fost prezentat de președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, ca „slătinean la origini”, cu „rădăcini adânci în Slatina”. Plecat cu mulți ani în urmă din oraș, Mario De Mezzo a revenit abia acum pentru a candida la funcția de primar, el intrând în posesia buletinului de Slatina săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here