Marius Iancu: Fondurile alocate de Guvern pentru PNDL II și rămase neutilizate vor putea fi repartizate altor localități

Fondurile alocate de Guvern pentru Programul de Dezvoltare Locală etapa II care au rămas neutilizate după încheierea contractelor de finanțare nu se vor întoarce în bugetul statului, ci vor putea fi repartizate către alte unități administrativ teritoriale din județul respectiv care au depus proiecte eligibile sau către administrațiile care depun cereri noi de finanțare. 

Anunțul a fost făcut de deputatul de Olt Marius Iancu.

„Am votat în plenul Camerei Deputaților aceste noi măsuri pentru derularea PNDL II, un program pentru care Guvernul a alocat 30 de miliarde lei pentru 7179 de obiective, dintre care 441 au fost finalizate.

Este responsabilitatea noastră să modernizam comunitățile locale și să îi ajutăm pe primari să construiască rețele de drumuri, apă și canalizare, școli, dispensare și cămine culturale.

Singurii care nu au înțeles scopul PNDL II sunt parlamentarii USR care au votat împotrivă.

Dacă pentru ei partidul din care face parte primarul unei localități este mai important decât miile de locuitori care au dreptul la un trai decent, atunci cum au tupeul să ceară din nou votul cetățenilor?

Noi ne-am propus să guvernam pentru oameni, pentru a le oferi o viață mai bună și PSD este alături de fiecare român!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here