O profesoară din Slatina a fost prinsă rupând flori din Parcul Tineretului. Femeia a fost amendată/ FOTO

O femeie din Slatina a fost amendată de polițiștii locali, joi, după ce a fost surprinsă de aceștia în timp ce rupea flori din Parcul Tineretului.

Potrivit surselor OLT-ALERT, femeia este cadru didactic la una dintre unitățile de învățământ din Slatina. Ea a fost observată de polițiștii locali, în jurul orei 11.30, în apropierea restaurantului McDonald’s, în timp ce rupea flori și le băga într-o pungă de plastic.

Pentru fapta sa, profesoara a fost amendată cu 500 de lei.

Șeful Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, face un apel la cetățeni să utilizeze în mod corect bunurile de pe domeniul public și să nu distrugă spațiile verzi, florile, băncile, locurile de joacă pentru copii sau alte asemenea lucruri.

„Este trist că încă mai există concetăţeni care fac astfel de gesturi. Toată lumea trebuie să înţeleagă faptul că este vorba despre bunul nostru comun şi nu ne putem însuşi flori sau alte lucruri din parcuri sau de pe stradă așa, pur și simplu. Dincolo de faptul că există legi, trebuie să existe, înainte de toate, bunul simț”, a declarat Adrian Pop.

Amenda pentru astfel de fapte este cuprinsă între 500 lei şi 2.000 lei.

Parcul Tineretului din Slatina a fost inaugurat în urmă cu o săptămână, primăria investind în acest obiect, care se întinde pe mai bine de trei hectare, peste 13 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here