O turistă înfometată a plătit 2.800 de dolari pentru o shaorma. Cum a fost posibil

O turistă înfometată a plătit 2.800 de dolari pentru o shaorma. S-a întâmplat într-un fast food din Ierusalim, iar femeia şi-a dat seama că a fost jecmănită abia după trei săptămâni, relatează B1TV.

Femeia şi-a cumpărat o shaorma de la unul dintre cele mai renumite fast fooduri din Ierusalim, o zonă frecventată des de turişti. Nu s-a gândit nicio clipă că, pentru a-şi potoli foamea, va fi nevoită să cheltuiască o avere.

După ce a achitat produsul, turista a plecat. Şi-a dat seama de-abia după trei săptămâni că din cont îi lipseşte o sumă considerabilă. După ce a cerut extrasul de cont, femeia a descoperit că pe shaorma pe care o cumpărase din centrul Ierusalimului plătise nu mai puţin de 2.800 de dolari.

Uluită, păgubita s-a dus glonţ la fast food, să ceară explicaţii.

Proprietarii fast-foodului au sustinut ca tranzactia a fost doar o simpla greseală, iar femeia şi-a primit banii înapoi.

Un fost angajat al magazinului are însă o altă variantă. Ar fi fost, de fapt, vorba despre o manevră prin care sunt păcăliţi majoritatea turiştilor. Potrivit acestuia, fast-foodul nu are un meniu afișat și cere turiștilor 80 de shekeli israelieni pentru o shaorma. Angajații restaurantului profită însă de neatenția clienților care aleg să plătesască cu cardul, astfel că în aparatul de taxat, aceştia trec suma de 80 de euro sau dolari.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here