Viorica Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Nu statul trebuie resetat, ci preşedintele trebuie resetat. Guvernul sesizează CCR

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis are o obsesie a blocajelor. Ea a afirmat că este ruşinos ca preşedintele să vină după atâta timp să vorbească despre tragedia de la Caracal şi că singura preocupare a candidatului Iohannis este să critice Guvernul. Răspunzând criticilor preşedintelui, Dăncilă a subliniat că nu statul trebuie resetat, ci preşedintele trebuie resetat.

„Suntem într-o situație fără precedent, de confuzie, generată de compotamentul iresponsabil al președintelui. (…) Klaus Iohannis încalcă deciziile CCR”, a spus Dăncilă, comentând că este „rușinos și indecent” ca șeful statului să vină după atâta timp să vorbească despre tragedia de la Caracal, când el nu a făcut nimic.

„Este absolut incalificabil modul în care candidatul Iohannis se folosește de tribuna prezidențială pentru a-și transmite mesajele. Suntem într-o situație fără precedent, de confuzie, generată de compotamentul iresponsabil al președintelui. Klaus Iohannis încalcă deciziile CCR. Este rușinos ca președintele să vină să vorbească despre tragedia de la Caracal. E indecent să folosească această dramă. Nu statul trebuie resetat, ci președintele României trebuie resetat. Nu doar președintele pare dedicat blocării guverenului, ci și opoziția. În loc să-și facă treaba, își negociază voturi. Iohannis și partidele de opoziție își fac propriile jocuri. Președintele nu a fost ales să blocheze guvernul. Vom face tot posibilul pentru a obține susținerea necesară ca să ne ducem mandatul până la capăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here